Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ανησυχούν για τις περιουσίες τους καθώς τον τελευταίο καιρό, λόγω κρίσης, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι παραβιάσεις και διαρρήξεις σπιτιών. Όμως με ένα σχετικά μικρό ποσό μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία μας καθώς οι τιμές την καμερών ασφαλείας έχουν μειωθεί σημαντικά.

Πριν κάνετε την αγορά μιας κάμερας ασφαλείας πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας από απόσταση. Τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια IP κάμερα ασφαλείας. Οι IP κάμερες είναι οι ποιο διαδεδομένες μιας και σας δίνουν δυνατότητα να παρακολουθείτε την περιουσία σας από απόσταση.
                                                                                                                      Διάβασε περισσότερα>> 

 Υπάρχουν διάφορες IP κάμερες ασφαλείας στην αγορά, αλλά ξεχωρίζουμε τις παρακάτω.
Ασύρματη IP κάμερα ασφαλείας με αισθητήρα κίνησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτια, γραφεία, μαγαζιά κτλ .H κάμερα αυτή μετατρέπει το PC σε DVR με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Internet. Έχει την δυνατότητα μόλις ανιχνεύσει κίνηση  μπορεί να στείλει μια έγχρωμη εικόνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να ενεργοποιήσει τη σειρήνα. Και όλα αυτά ασύρματα χωρίς να χρειάζεται καλωδίωση το σπίτι.

Η ποιο διαδεδομένη κάμερα είναι η έγχρωμη κάμερα με κίνηση. Αυτή η κάμερα ασφαλείας είναι αδιάβροχη και έχει αυτόματη κίνηση που της επιτρέπει να κινείται 180° δεξιά και αριστερά ή 180° πάνω και κάτω, διαθέτει νυχτερινή όραση έως 6 μέτρα αφού διαθέτει 6 LED. Επίσης η κάμερα διαθέτει και μικρόφωνο ώστε να παρακολουθείτε και τον ήχο.

Μόλις συνδέσετε την κάμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει έξω από το σπίτι ή το γραφείο σας, απλά ανοίγοντας την τηλεόραση. Δουλεύει με όλες τις παλιές CRT τηλεοράσεις αλλά και τις νέες επίπεδες τηλεοράσεις.

0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...