Οι ασυρματες καμερες είναι πολύ διαδεδομένες και έχουν εγκατασταθεί σε πολλά σπίτια. Ποια όμως είναι τα πλεονεκτήματα; και ποια τα μειονεκτήματα τους;

Το κυριοτερο πλεονεκτημα των ασυρματων καμερων είναι το ότι μπορουν να τοποθετηθούν οπουδήποτε χωρίς να μας περιορίζει το μήκος του καλωδίου.
Δηλαδή οι ασυρματερς καμερες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, χωρίς να ανησυχούμε για τα καλώδια και την εγκατάσταση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε επαρκές σήμα προς το καταγραφικό έτσι ώστε να γίνει η καταγραφή του σήματος που λαμβάνει από την κάμερα



Οι καμερες ασφαλειας και οι συναγερμοί είναι η καλύτερη λύση για να προστατεύσετε την περιουσία σας.

Ωστόσο τα περισσότερα από αυτά τα συστήματα ασφαλείας κοστίζουν, ειδικά τα ασύρματα συστήματα. Η εγκατάσταση τους είναι περίπλοκη και πρέπει να τοποθετηθούν από ειδικευμένο προσωπικό πράγμα που ανεβάζει το συνολικό κόστος.

Παρακάτω σας δίνουμε 4 λόγους για του οποίους πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι ή το γραφείο σας.
                                                                                                                        Διάβασε περισσότερα >>

 Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ανησυχούν για τις περιουσίες τους καθώς τον τελευταίο καιρό, λόγω κρίσης, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι παραβιάσεις και διαρρήξεις σπιτιών. Όμως με ένα σχετικά μικρό ποσό μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία μας καθώς οι τιμές την καμερών ασφαλείας έχουν μειωθεί σημαντικά.

Πριν κάνετε την αγορά μιας κάμερας ασφαλείας πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας από απόσταση. Τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια IP κάμερα ασφαλείας. Οι IP κάμερες είναι οι ποιο διαδεδομένες μιας και σας δίνουν δυνατότητα να παρακολουθείτε την περιουσία σας από απόσταση.
                                                                                                                      Διάβασε περισσότερα>> 


Ένα σύστημα ασφαλείας γίνεται όλο και ποιο σημαντικό εξαιτίας της αυξανόμενης εγκληματικότητας. Οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να μας δώσουν ζωντανό ή βιντεοσκοπημένο βίντεο του χώρου που καταγράφουμε. Η καταγραφή βίντεο των καμερών ασφαλείας είναι ένα δυνατό αποδεικτικό στοιχείο. Για αυτό το λόγο πολλοί προστατεύουν τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους με κάμερες ασφαλείας.

Η δημοτικότητα των καμερών ασφαλείας έχει αυξηθεί την τελευταία δεκαετία και χάρη την πρόοδο της τεχνολογίας υπάρχουν κάμερες για όλες τις ανάγκες. Οι κάμερες βγαίνουν σε 2 εκδόσεις: ενσύρματες ή ασύρματες. Οι ασύρματες προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού.
                                                                                                         Διάβασε περισσότερα>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...